top of page

Etäisyysnäyttö nopeuttaa peruuttamista, lisää turvallisuutta ja vähentää törmäysvahinkoja

Päivitetty: 19. huhtik.

Keypoint Oy:n uusin lanseeraus, 4D-tutkaohjattu etäisyysnäyttö, parantaa lastausalueiden peruutusturvallisuutta sekä -tarkkuutta huomattavasti.Etäisyysnäyttö ja viivalaser auttavat kuljettajaa

Etäisyysnäytön avulla


  • peruuttaminen nopeutuu,

  • törmäysvahingot vähenevät oleellisesti,

  • kuljettajan työ helpottuu ja

  • turvallisuus paranee.


Etäisyysnäytön ohjaus tapahtuu Keypointin 4D-tutkan välityksellä. 4D-tutka aloittaa mittaamisen jo hyvissä ajoin, kun ajoneuvo on lähestymässä lastauslaituria tai peruutuspaikkaa. Samalla kirkas led-näyttö syttyy. Näytön etäisyyden mukaan muuttuvat selkeät symbolit sekä vilkuntanopeus auttavat kuljettajaa hahmottamaan helposti ja nopeasti etäisyyden pysähtymiskohtaan.


Etäisyysnäytön selkeät symbolit helpottavat kuljettajan työtä

4D-tutka on todella toimintavarma havainnointitapa: Se toimii kaikissa sää- ja valaistusolosuhteissa ja tuo siten turvaa ja tarkkuutta myös silloin, kun auton peruutuskamerasta ei ole hyötyä.


Keypoint Oy on kumppanisi lastaus- ja logistiikkatoimintojen kehittämisessä


Etäisyysnäyttö ja 4D-tutkasovellus näytön ohjaamiseen ovat kotimaisen Keypoint Oy:n tuotekehityksen uusimpia tuotoksia. Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Jyväskylässä. Ne vastaavat tarpeeseen entistä tehokkaammista logistiikkatoiminnoista - samalla työturvallisuutta parantaen ja törmäysvahinkoja vähentäen.


Keypoint Oy:n laajaan logistiikkaratkaisujen valikoimaan kuuluvat myös mm. lastausalueiden sekä sisälogistiikan toimintojen tehokkuutta, turvallisuutta ja taloudellisuutta parantavat 4D-tutkaohjatut viivalaserit sekä huomiovalot.


Kysy kokonaisuudesta lisää asiantuntijoiltamme!


Samuli Koukkari

Logistiikka-asiantuntija

puh. 044 752 3328


Pasi Kotilainen

Logistiikka-asiantuntija

puh. 044 781 1055

Comments


bottom of page