Laser laatustandardi ISO9001

Point to Success.

LAATU

Autamme eri alojen ammattilaisia menestymään työssään valmistamalla heidän käyttöönsä laadukkaita fotoniikan ratkaisuja. Laadussa kiteytyy prosessiemme saumattomuus asiakkaiden kuuntelemisesta aina toimitukseen saakka.
Keypoint-laser-photonics-business development manager.webp
Kuuntelemme asiakasta

Kuunteleminen on vahvuutemme. Kustomoimme modulaarisia lasereita ja tutkia eri toimialojen tarpeisiin. Lähdemme  rohkeasti innovoimaan uusia ratkaisuja hyvinkin erilaisiin sovelluskohteisiin.


Vastausaika keskimäärin     1 työpäivä

Eurofins Keypoint.webp
Valmistamme laatua

Laadun takaavat asiantuntijamme, jotka noudattavat työssään ISO 9001:2015 -standardin mukaista laatujärjestelmää sekä tuotteiden ominaisuuksia sääteleviä kansallisia ja kansainvälisiä direktiivejä ja asetuksia.

Reklamaatioita vuodessa alle 0,001%

Keypoint laser valmistamme laatua.webp
Toimitamme ajallaan

Toimitusvarmuus on ylpeyden aiheemme. Saamme siitä usein kiitosta. Huolehdimme, että asiakas saa tilaamansa tuotteet sovitussa aikataulussa. Toimitusaikamme on keskimäärin kaksi työpäivää tilauksesta.

Toimitusvarmuus 
100 %

Työtämme ohjaavat uteliaisuus, luotettavuus ja asiantuntevuus. Nämä ovat arvoja, jotka kertovat tuotekehityshalukkuudestamme sekä joustavasta ja asiantuntevasta asiakaspalvelustamme.

EN 60825-1:2014
Safety of laser products

Keypoint / Laser / RoHS

RoHS

Restriction of Hazardous Substances

Keypoint / laser / REACH

REACH

Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals

Keypoint / laser / CE

CE

 Conformité Européenne

Keypoint laser ESD.png

ESD

Electrostatic discharg