Keypoint laser laatustandardi ISO9001

Point to Success.

LAATU

Tehtävänämme on auttaa eri alojen ammattilaisia menestymään työssään tuottamalla heidän käyttöönsä laadukkaita fotoniikan ratkaisuja. Teollisuuslaserien sekä älykkäiden laserhoitolaitteiden ja 4D-tutkien laadussa kiteytyy prosessiemme saumattomuus asiakkaiden kuuntelemisesta aina toimitukseen saakka.
Keypoint laser kuuntelemme asiakasta.web
Kuuntelemme asiakasta

Kuunteleminen on vahvuutemme. Kustomoimme modulaarisia lasereita ja tutkia eri toimialojen tarpeisiin. Lähdemme  rohkeasti innovoimaan uusia ratkaisuja hyvinkin erilaisiin sovelluskohteisiin.


Vastausaika keskimäärin     1 työpäivä

Keypoint laser valmistamme laatua.webp
Valmistamme laatua

Laadun takaavat asiantuntijamme, jotka noudattavat työssään ISO 9001:2015 -standardin mukaista laatujärjestelmää sekä tuotteiden ominaisuuksia sääteleviä kansallisia ja kansainvälisiä direktiivejä ja asetuksia.

Reklamaatioita vuodessa alle 0,001%

Keypoint laser toimitamme ajallaan.webp
Toimitamme ajallaan

Toimitusvarmuus on ylpeyden aiheemme. Saamme siitä usein kiitosta. Huolehdimme, että asiakas saa tilaamansa tuotteet sovitussa aikataulussa. Toimitusaikamme on keskimäärin kaksi työpäivää tilauksesta.

Toimitusvarmuus 
100 %

Työtämme ohjaavat uteliaisuus, luotettavuus ja asiantuntevuus. Nämä arvot kertovat tuotekehityshalukkuudestamme sekä joustavasta ja asiantuntevasta asiakaspalvelustamme.

Keypoint laser RoHS-compliant.png

RoHS

Keypoint laser Reach-compliant.png

REACH

Keypoint laser CE.png

CE

Keypoint laser ESD.png

ESD