Laser laatustandardi ISO9001

Point to Success.

LAATU

Tehtävänämme on auttaa eri alojen ammattilaisia menestymään työssään tuottamalla heidän käyttöönsä laadukkaita fotoniikan ratkaisuja. Teollisuuslaserien sekä älykkäiden laserhoitolaitteiden ja 4D-tutkien laadussa kiteytyy prosessiemme saumattomuus asiakkaiden kuuntelemisesta aina toimitukseen saakka.
Laser / Kuuntelemme asiakasta
Kuuntelemme asiakasta

Kuunteleminen on vahvuutemme. Kustomoimme modulaarisia lasereita ja tutkia eri toimialojen tarpeisiin. Lähdemme  rohkeasti innovoimaan uusia ratkaisuja hyvinkin erilaisiin sovelluskohteisiin.


Vastausaika keskimäärin     1 työpäivä

Laser / Valmistamme laatua
Valmistamme laatua

Laadun takaavat asiantuntijamme, jotka noudattavat työssään ISO 9001:2015 -standardin mukaista laatujärjestelmää sekä tuotteiden ominaisuuksia sääteleviä kansallisia ja kansainvälisiä direktiivejä ja asetuksia.

Reklamaatioita vuodessa alle 0,001%

Laser / Toimitamme ajallaan
Toimitamme ajallaan

Toimitusvarmuus on ylpeyden aiheemme. Saamme siitä usein kiitosta. Huolehdimme, että asiakas saa tilaamansa tuotteet sovitussa aikataulussa. Toimitusaikamme on keskimäärin kaksi työpäivää tilauksesta.

Toimitusvarmuus 
100 %

Työtämme ohjaavat uteliaisuus, luotettavuus ja asiantuntevuus. Nämä arvot kertovat tuotekehityshalukkuudestamme sekä joustavasta ja asiantuntevasta asiakaspalvelustamme.

Keypoint / Laser / RoHS

RoHS

Keypoint / laser / REACH

REACH

Keypoint / laser / CE

CE

Keypoint laser ESD.png

ESD