Keypoint laser teollisuuslaserit.webp

TEOLLISUUSLASERIT

Point to Success.

Laser on kriittinen osa monia koneita ja laitteita, jotka auttavat eri alojen ammattilaisia tekemään työnsä tarkasti ja tehokkaasti. Kapeaksi säteilykeilaksi kollimoitu ja tasaintensiteettinen lasersäde on avain menestykseen, kun työn tuottavuutta halutaan parantaa nopeuttamalla työvaiheita ja minimoimalla virheitä. Sahurin työssä tuottavuus näkyy puutavaran parempana saantona ja kannattuvuuden parantumisena. Kirurgin työssä laserin projektoima kuvio auttaa keskittymään vaativaan työvaiheeseen leikkaussalissa. Jokaisella toimialalla ovat omat tarpeensa ja vaatimuksensa, joiden mukaan laadukas teollisuuslaser on kustomoitavissa.
 
Kysy tarjous! Toimitusvarmuus on ylpeyden aiheemme.

Tamminiemen Saha ja Höylä Oy

Laser haastoi sahurin tarkan silmän – tuottavuus parani 10 prosenttia

Laser kustomoidaan sovelluskohteeseen

Asiakkaanamme voit valita teollisuuslaserin joko olemassa olevista tuotesarjoistamme tai pyytää tarjouksen OEM-valmisteisesta laserista. Lasereissamme on useita kustomointimahdollisuuksia, joista voit valita sovelluskohteena olevan koneen tai laitteen käyttötarkoituksen ja -olosuhteiden mukaan. Asiantuntijamme auttavat sinua laserin kustomoinnissa tai juuri sinun tarpeisiisi kehitetyn laserratkaisun suunnittelussa.

Teollisuuden äärimmäisiin olosuhteisiin

Pöly, vesi, tärinä, irtokappaleet ja pakkanen asettavat tiukat vaatimukset laserille. Valmistamme laserit sovelluskohteen vaatimassa kotelointiluokassa:

IP62 tai IP67. 

Laadukkaisiin koneisiin ja laitteisiin

Laatu syntyy osiensa summasta. Noudatamme laserien valmistuksessa laatustandardeja sekä kansallisia ja kansainvälisiä direktiivejä ja asetuksia. 

Tehokkaaseen työn
tekemiseen

Tasainen ja kirkas lasersäde osoittaa tarkasti halutun kohteen. Suunnittelemme teollisuuslaserit aina mahdollisimman tehokkaiksi huomioiden turvallisuusluokitukset ja käyttäjien turvallisuuden.

Toimittamamme laserit ovat laadukkaita ja kestävät pohjoisen vaativissakin olosuhteissa.

Lasereiden tuotesarjat

Laserit linjaamiseen ja kohdistamiseen

Laser on visuaalinen ohjain koneisiin ja laitteisiin, joiden valaistus- ja käyttöolosuhteet asettavat tiukat vaatimukset.

Laserit
DOE-optiikalla

DOE-linsseissä on lukuisia kuvioita, joita voidaan hyödyntää esimerkiksi erilaisissa terveysteknologian ja 3D-kuvantamisen sovelluksissa. 

Laser lastausalueen merkintään

Maan pinnasta selkeästi erottuva lasersäde auttaa kuljettajaa havainnoimaan peruutussuunnan lastauslaiturille.

Saisiko

olla fotoniikkaa?

Keypoint Oy

Ohjelmakaari 16

40500 Jyväskylä

014 241 488
info@keypoint.fi

  • LinkedIn

©2021 by Keypoint.