top of page

Tiedote: Oili Eronen aloittaa Keypointin toimitusjohtajana 1.9.2023

Varatuomari Oili Eronen aloittaa Keypoint Oy:n toimitusjohtajana 1.9.2023. Hän siirtyy tehtävään Keski-Suomen Yrittäjät ry:n palveluksesta, jossa hän on toiminut projektipäällikkönä maakunnallisessa omistajanvaihdoshankkeessa.


Kuva: Samppa Fjäder

Erosella on pitkä ja monipuolinen kokemus liike-elämästä sen eri alueilta. Hän on toiminut mm rahoitus- ja myyntijohtajana OP-ryhmässä pankki- ja vakuutussektorilla, kokemusta on karttunut myös perinteisistä juristin tehtävistä sekä yritysvalmentajan työstä.


“Olen todella innoissani tästä tehtävästä samalla kunnioittaen sitä työtä, mitä Keypointilla on vuosikymmenten aikana tehty. Meillä on loistavat ja vastuullisesti kehitetyt tuotteet sekä innostunut ja innovatiivinen työyhteisö. Nyt olemme kasvuloikan äärellä, jota lähdemme näiden tuotteiden ja henkilökunnan kanssa tavoittelemaan. Tässä työssä tarvitaan monenlaisia ominaisuuksia ja minulla on vahva tunne, että nyt saan ulosmitata sen kaiken osaamisen, kokemuksen ja rohkeuden, jota olen koko työurani ajan kasvattanut”, Eronen toteaa.


Tehtävästä väistyvä toimitusjohtaja Jorma Orkosalo jatkaa Keypoint Oy:n hallituksen puheenjohtajana sekä tuotekehitystyön parissa.

”Oilin monipuolinen myynnillinen osaaminen sekä laaja kokemus kasvuhakuisten yritysten parissa ovat arvokkaita näyttöjä Keypointin jatkaessa merkittäviä panostuksia tuotekehitystyöhön sekä tavoitellessa kokonaan uudenlaisia markkinoita. Uusimman innovaatiomme, 4D-tutkajärjestelmän, monipuolisten käyttösovellusten kaupallistaminen tulee olemaan strategiamme painopiste lähitulevaisuudessa. Oilin mukanaan tuoma energia, kokemus ja johtajuus viitoittavat meidät

realisoimaan visiomme eli nousemaan fotoniikan ratkaisujen asiantuntijajohtajaksi vuosikymmenen loppuun mennessä”, Orkosalo luonnehtii.


Syksyn aikana Keypointilla päivitetään strategia sekä lähdetään rohkeasti uusien tuotekehitysinnovaatioiden viitoittamalle tielle tinkimättä kuitenkaan perinteisistä, yli 30 toimintavuoden aikana jalostuneista vahvuuksista erilaisten teollisuuslasereiden suunnittelussa, valmistuksessa ja myynnissä.


Toivotamme Oilin lämpimästi tervetulleeksi Keypointille!

bottom of page