top of page

Me rekrytoimme! Etsimme liiketoiminnan kehityspäällikköä

Päivitetty: 24. elok. 2021

Kasvava ja kansainvälistyvä perheyrityksemme etsii joukkoihinsa liiketoiminnan kehityspäällikköä, jonka päävastuuna on uusien markkinoiden avaaminen älykkäille laserhoitolaitteille ja 4D-tutkille. Toivotamme tervetulleeksi kehityspäällikön, jolla on kokemusta B2B-ratkaisujen myynnistä ja kansainvälisen jälleenmyyjäverkoston rakentamisesta, sekä halua kasvaa fotoniikka-alan asiantuntijaksi.


Haemme osaajaa Photonics Top Expert -RekryKoulutuksella, jonka järjestäjiä ovat Kasve Oy, Photonics Finland, TE-palvelut ja ELY-keskus. Koulutus sisältää työssäoppimisjakson meillä, henkilökohtaisen sparrauksen kouluttajaorganisaatioilta sekä fotoniikka-alan etäkoulutuksen. Koulutus alkaa 30.8.2021 ja päättyy 20.12.2021.


Hae osaksi innostustunutta tiimiämme, johon kuuluu kokeneita fotoniikka-alan osaajia. Voit tutustua työpaikat-sivullamme, mitä pitkäaikaiset työntekijämme kertovat työskentelystä meillä. Tutustu tarinamme-sivulla myös yhtiömme 30-vuotiseen taipaleeseen lasereiden, laserhoitolaitteiden ja 4D-tutkien kehittäjänä, valmistajana ja myyjänä.


Lue työtehtävästä ja koulutuksesta lisää Kasven kotisivuilta. Tutustu hakuohjeisiin ja jätä hakemus viimeistään 2.8.2021.


Tule menestymään kanssamme liiketoiminnan kehityspäällikönä!


Haku alkaa tästä >


bottom of page