top of page

Me rekrytoimme! Etsimme myyntipäällikköä

Hae kasvavaan ja kansainvälistyvään fotoniikkayhtiö Keypointiin myyntipäälliköksi, jonka vastuulla ovat uusasiakashankinta ja asiakkuuksien kehittäminen. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Eilakaisla toimii Keypointille rekrytoinnissa yhteistyökumppanina, joten työllistyt suoraan asiakasyritykselle.Tehtävänkuvaus

Myyntipäällikkönä vastuullasi ovat uusasiakashankinta ja asiakkuuksien kehittäminen. Vastaat 4D-tutkan markkinapotentiaalin kartoittamisesta ensin Suomessa ja myöhemmin ulkomailla. Etsit myynnillistä kultasuonta toimien tuotekehitystiimin ja potentiaalisten asiakkaiden rajapinnassa. Työssäsi laadit markkina-analyyseja ja keräät tietoa uusista sovelluskohteista asiakastarpeineen. Työ vaatii teknistä osaamista, kokonaisuuksien hahmottamiskykyä, asiakaslähtöistä asennetta ja hyviä neuvottelutaitoja.

4D-tutkan lisäksi tulet oppimaan kaiken teollisuuslasereista. Aluksi keskityt uusasiakashankintaan lasereille, jotka soveltuvat lastausalueen merkintään. Nämä ovat uutuustuotteita, jotka saivat hyvin medianäkyvyyttä ja näin ollen tunnettuutta alkuvuodesta 2022.

Myyntipäällikön tehtäviin kuuluu:

 • Markkinoiden analysointi ja uusien sovelluskohteiden kartoittaminen 4D-tutkalle

 • Myyntistrategian luominen ja strategian toteuttaminen

 • Asiakassegmentointi ja asiakkaiden ostoprosessin mallintaminen

 • CRM-järjestelmän kehittäminen ja ylläpito

 • Työn dokumentointi johtamisjärjestelmä ISO 19011 -standardin mukaisesti

 • Asiakaskokemuksen kehittäminen myynnin ja asiakaspalvelun prosesseja kehittämällä

 • Jälleenmyyjäverkoston rakentaminen ja yhteistyö

 • Myyntimateriaalien laatiminen yhteistyössä markkinointikumppanin kanssa

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • kokemusta B2B-myynnistä

 • kokemusta uusien markkinoiden avaamisesta

 • kokemusta myyntiprosessien kehittämisestä

 • sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tutkista tai lasereista, vaan arvostamme kykyäsi kehittyä tuotteidemme asiantuntijamyyjäksi. Kuulemme mielellämme, jos sinulla on social selling -kokemusta LinkedInistä, olet kirjoittanut asiantuntija-artikkeleita yritysblogeihin tai sinulla on näkemystä markkinointiin.


Sovit porukkaan hyvin, jos olet luotettava ja positiivisella asenteella varustettu henkilö. Monipuolinen työ vaatii sinulta myös tiimityötaitoja sekä järjestelmällistä ja itseohjautuvaa työotetta.


Tarjoamme sinulle

Keypoint tarjoaa sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen vakavaraisen työnantajan palveluksessa. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan rakentamaan yrityksen kasvutarinaa, jonka taustalla on jo 30 vuoden kokemus alalta. Sinulle tarjotaan kattava perehdytys tuotteisiin ja työsi tukena on Keypointin johto sekä tiivis työporukka, joka puhaltaa yhteen hiileen. Tiimin hyvää yhteishenkeä tukee yhteiset kahvitauot, jolloin tarjolla on pikkuleipiä ja hedelmiä, sekä tiimin virkistyspäivät kahdesti vuodessa.


Keypointilla tarjotaan monipuolista tukea työhyvinvointiin. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi etuihin kuuluu kattavat työterveyspalvelut Terveystalolla sekä hierontaetu, joka kattaa hieronnan kerran kuukaudessa. Palkka määritellään aiemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, joten kerro meille palkkatoiveesi hakemuksessasi.


Kiinnostuitko?

Lue lisää työntekijöidemme kokemuksesta ja yhtiön 30-vuotisesta tarinasta. Hae nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosressista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Ella Saijanen, 050 401 5587 / ella.saijanen@eilakaisla.fi sekä Keypointin toimitusjohtaja Jorma Orkosalo, 014 241 488 / jorma.orkosalo@keypoint.fi.


Haku alkaa 1. joulukuuta 2022 ja päättyy 31. joulukuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen


bottom of page