top of page

Me rekrytoimme! Etsimme laatuinsinööriä

Hae kasvavaan ja kansainvälistyvään perheyritykseemme laatuinsinööriksi Jyväskylään. Työssäsi vastaat teollisuuslasereiden, Theralux®-laserhoitolaitteiden ja Ichnos®-4D-tutkien laadunhallinnan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä.


Keypointin tuotteet ovat fotoniikan eli valotieteen arkipäiväisiä ratkaisuja, jotka auttavat eri toimialojen ammattilaisia menestymään työssään. Esimerkiksi sahurit ja kirurgit käyttävät työssään koneita ja laitteita, joiden toiminnalle laser on kriittinen. Eläinlääkärit, -hierojat ja fysioterapeutit puolestaan käyttävät Theralux®-laserhoitolaitetta nopeuttamaan eläinten toipumista. Ichnos on tuotekehityksessä oleva uutuustuote, joka haastaa valvontakameran ja muiden tunnistimien käytön.


Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:
  • ISO 9001:2015-standardin mukaisen laatujärjestelmän ylläpito ja kehittäminen, sisältäen esimerkiksi prosessikuvaukset ja työohjeet

  • laatujärjestelmän mukaiset toimenpiteet, kuten dokumentointi ja auditoinnit

  • ISO 13485-sertifiointiprosessin projektinhallinta

  • työskentely tuotekehitystiimin tukena

Työskentely laatuinsinöörinä vaatii sinulta uteliasta asennetta, luotettavuutta ja ratkaisukeskeistä asiantuntemusta. Nämä ovat arvoja, jotka elävät perheyrityksemme DNA:ssa. Lisäksi erinomaiset tiimityötaidot, oma-aloitteisuus ja hyvä stressinsietokyky auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä.


Odotamme sinulta laatuinsinöörin tehtävässä:
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

  • vähintään kahden vuoden työkokemusta tekniseltä alalta

  • laatujärjestelmien hallitsemista

  • teknisen dokumentoinnin osaamista

  • päivittäistä työskentelyä Jyväskylän toimistollamme

  • suomen kielen erinomaista ja englannin kielen hyvää osaamista

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi yrityksen kasvutarinaa kohti kansainvälisiä markkinoita. Keypoint Oy on vakavarainen ja ketterä perheyritys, joka jatkuvasti investoi ja panostaa tuotteiden kehittämiseen. Tulet työskentelemään mukavassa ja tiiviissä työporukassa, joka puhaltaa yhteen hiileen.


Lue pitkäaikaisten työntekijöiden kertomuksia työskentelystä Keypoint Oy:llä sekä yhtiön 30-vuotiaasta taipaleesta osoitteessa keypoint.fi. Theralux-laserhoitolaitteista voit lukea osoitteessa theraluxvet.fi.


Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa, joten työllistyt suoraan Keypoint Oy:lle. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pikaisesti.


Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Janina Annala, puh. 050 3427 760 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi sekä Keypoint Oy:n tuotekehitysjohtaja Jorma Orkosalo, puh. 014 241 488 / jorma.orkosalo@keypoint.fi.


Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.1.2022 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikatbottom of page