top of page

Harju Elekter on viivalasereiden ja 4D-tutkien jälleenmyyjä Satakunnan alueella

Ulvilainen sähkö- ja automaatioalan yhtiö Harju Elekter on aloittanut lastausalueen merkintään soveltuvien viivalasereiden jälleemyyjänä Satakunnan alueella. Lisävarusteisiin kuuluu Keypointin kehittämä 4D-tutka, joka automatisoi viivalaserien ohjauksen. Vain ennalta määritellyn kokoisiin kulkuneuvoihin reagoiva 4D-tutka korvaa liiketunnistimet ja muut ympäristön olosuhteista riippuvaiset sensorit.


Lastausalueen laser
Harju Elekter esitteli Keypointin viivalasereita Alihankintamessuilla.

Keypointin ja Harju Elekterin yhteistyö käynnistyi ulvilaisen yhtiön aloitteesta, kun teollisuusasiakas oli kysynyt ratkaisua lastausalueen merkintään. Selvitystyön tuloksena Harju Elekter löysi jyväskyläläisen Keypointin.


”Ensimmäisen kaupan jälkeen kokemukset viivalaserista olivat positiivia ja aloimme miettiä Keypointin lisäämistä jälleenmyyntimme edustuksiin”, kertoo Harju Elekterin myyntipäällikkö Juuso Aho.


Yhteistyö kiinnosti myös Keypointia, jonka suunnitelmissa on ollut rakentaa jälleenmyyjäverkostoa eri alueille. Keskustelut etenivät hyvässä yhteisymmärryksessä ja jälleenmyyntisopimus virallistettiin syyskuussa 2022 Alihankintamessujen yhteydessä.


”Lähes kaikki päämiehistämme ovat Keski-Euroopasta, joten on loistava asia, että meillä on nyt myös kotimainen kumppani. Järjestelmän suurin hyöty on nopeutuva ja turvallisempi rahdin käsittely lastausalueella, mikä vastaa teollisuusasiakkaidemme kasvaneen pakettiliikenteen tarpeisiin”, toteaa Aho.


Lisätietoa:

Jorma Orkosalo

Toimitusjohtaja

Keypoint Oy

jorma.orkosalo@keypoint.fi

014 241 488

Juuso Aho

Myyntipäällikkö

Harju Elekter Oy

juuso.aho@harjuelekter.com

044 537 9898


bottom of page